fredag 14. januar 2011

Det jobbes på spreng - hurra!Vi lovet å komme ut med mer informasjon så fort vi visste noe mer konkret. Det vi nå vet er at etter ferdigbefaring får byggefirmaet frist til 24. januar med å rette opp de feilene som ble påpekt. Elektroarbeidene er ennå ikke ferdig, og er derfor heller ikke blitt kontrollert. Når dette skal skje vet vi ennå ikke.

Men lyspunkt finnes; allerede i dag starter Kinnarps å montere et kompaktmagasin (skal innholde klassesettene) i den gamle delen av læringssenteret . Enda et lyspunkt er at kontorene i føreste etasje blir gjort klare for innflytting i neste uke slik at bibliotekarer og it-folk kan starte sin flytteprosess.

Og mens vi venter på at alle andre skal bli ferdige, har vår egen renholdsavdeling satt inn støtet. I disse dager boner de gulvbeleggene i begge etasjer, og resulatet er glimrende, det riktig skinner av de flotte gulvene!

Bibliotekpersonalet "pusler" med omplassering av alarmstriper på rundt 17.000 bøker. Bøkene som ligger i eskene på bildet er ferdige behandlet. Hver eneste av disse bøkene venter nå bare på å bli plassert i rett reol og på riktig hylle.

Uansett forsinkelser - det nærmer seg nå :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar