torsdag 19. august 2010

Tilbake etter sommerferien


Vegger og tak er på plass. Heishuset er bygget inn, og i de gamle lokalene til læringssenteret er bygningsarbeiderne i full gang med å lage nye bibliotek- og IT-kontorer.

Både bibliotekpersonalet og It-folkene lever en litt kummelig tilværelse for tiden, men hva gjør vel det, tenker vi, og ser med lengtende blikk ut på det flotte nybygget. I mens "kaster" bibliotekarene seg ut i klasserommene med bokprat, kildekritikk og annet på programmet etter ønske fra lærerne. For ikke å snakke om at vi låner ut over 20.000 skolebøker i løpet av en ukes tid. Vi kommer også til, om ikke så lenge, å sette opp en midlertidig skranke i Karrieresenteret. Derfra vil vi tilby hjelp og veiledning til både elever og lærere!

Og høsten går fort - det vet vi jo :-)

2 kommentarer:

  1. WOHO! Gleder meg!

    SvarSlett
  2. hmm.. heis.. er den åpen for ALLE eller bare for rullestol/late ansatte(med mye å bære på)? på andre skoler er heisen åpen.. dette skal liksom være en mangeårlig demonstrasjonsskole.. skuffende.. vinduer som trekker, for lite pulter/ikke alle er like i alle klasserom, forskjellsbehandling av klasser uffameg... anonym svgselev

    SvarSlett